Rotterdam, Zuid-Holland
Nederlands
Image link
Website Ontwikkeling

Laat een nieuwe website ontwikkelen!

Elke onderneming heeft een website nodig en om marketing uit te kunnen voeren, staat een goede website aan de basis. Wij helpen je hier daarom graag mee!

Bekijk enkele reviews van onze tevreden klanten

Lees wat enkele van onze vele tevreden klanten over ons zeggen.

0+

Klanten blij gemaakt

0+

Websites ontwikkeld
Image link

Waarom je jouw website moet laten maken door ons?

Altijd een unieke, gebruiksvriendelijke en professionele website
De website die we voor jou ontwerpen én bouwen is uniek. Je komt nergens hetzelfde ontwerp tegen. Zo val je op tussen de websites van al je concurrenten. Of je nu een kleine zzp website, een portfolio website, een blog website, een affiliate website, een mobiele website of een complexe website nodig hebt: jouw website wordt one-of-a-kind!
Geen onverwachte kosten
Wij verrassen je graag met een toffe website, maar komen niet aan het eind van de rit met onverwachte kosten. We spreken vooraf precies af wat we gaan doen en welk kostenplaatje daaraan vastzit. Geen verrassingen, gewoon duidelijk.
Wij doen net even wat meer
Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit! We stoppen pas als jij 100% tevreden bent met het eindresultaat. Ongeacht of de afgesproken uren al zijn gemaakt.

Een van de best beoordeelde website ontwikkelaars

Met trots mogen wij zeggen dat DigiBoosting een van de best beoordeelde website ontwikkelaars van Nederland is. Onze ervaren web developers kennen als geen ander het vak! Laat je jouw website door ons ontwikkelen, dan kun je dit verwachten:

Geen verrassingen achteraf met vaste prijzen en duidelijke afspraken!
Een unieke, gebruiksvriendelijke en professionele website die precies bij jouw bedrijf past
100% tevredenheidsgarantie
Een supportteam dat 24/7 bereikbaar is
Geen verrassingen achteraf met vaste prijzen en duidelijke afspraken!

Geen website maar een webshop laten maken? Ook dat kan je door ons laten ontwikkelen.

Image link
Het proces

Het gehele proces in grote lijnen

1. Gesprek

Jij vertelt, wij denken mee

2. voorstel

Duidelijke afspraken, geen verrassingen achteraf

3. opstart

We verzamelen teksten, beelden en andere content

4. design

Op basis van jouw expertise wordt een uniek & professioneel design gemaakt

5. feedback

We zijn benieuwd naar je mening! We blijven designen tot jij tevreden bent

6. bouwen

Onze developers gaan aan de slag met het ontwikkelen van je website

7. live gaan

Klaar om je website de jungle van het internet in te slingeren!

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen door mensen voor jou.

We leveren maatwerk, waardoor het erg lastig is om van tevoren aan te geven. Na een kennismakingsgesprek kunnen we echter wel een goede inschatting geven.

Naast een professionele website heb je ook een domeinnaam, hosting en onderhoud voor je website nodig. Dan zorg je ervoor dat de site online kan, zichtbaar wordt én lekker blijft werken. Als je een website bij ons laat maken, kunnen we je hier ook mee helpen.

Net zoals jij houden wij ook niet van verplichtingen. Hoeft dus niet, mag dus wel. We raden het wel sterk aan om hosting en onderhoud bij ons af te nemen omdat we daar erg vakkundig in zijn en jouw website al als geen ander kennen.

Ja. Afspraak is afspraak! We bespreken vooraf wat jij wilt en wat wij voor je gaan doen en daarvoor rekenen we één vast bedrag. Geen verrassingen achteraf. Kom je er gaandeweg achter dat je tóch iets extra’s wilt? Dan vertellen we je meteen wat dat betekent voor de totaalprijs, voordat we ermee aan de slag gaan.

Ja! We begrijpen dat alles in één keer betalen niet altijd goed uitkomt. Je kunt bij ons daarom ook gespreid betalen.

Ja, we kunnen je website zichtbaar maken. Wij bieden daarvoor een SEO-starterspakket. Hiermee zorgen we dat Google je website kan vinden. Zo regelen we ook dat je website SEO-technisch goed staat om aan je zichtbaarheid te kunnen werken. Als je daarvoor kiest, kunnen we nog een stapje verder gaan: we kunnen bijvoorbeeld maandelijks aan de slag om jouw website beter gevonden te laten worden.

Eenvoudig zelf te beheren
Wij werken namelijk met WordPress. Een CMS-systeem waardoor jouw website professioneel en niet te vergeten toekomstbestendig is. Groeit jouw bedrijf? Dan kun je je website eenvoudig zelf beheren, uitbreiden of het door ons laten ontwikkelen.
Responsive
Jouw website is altijd responsive en daardoor mooi en fijn te gebruiken op alle apparaten: smartphone, tablet en desktop. Het maakt niet uit via welk apparaat de bezoeker op jouw website komt, het ziet er altijd op en top uit. Zo bied je jouw bezoekers alleen de allerbeste beleving!
Volgens de richtlijnen van Google
Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de kwaliteitseisen van Google. We maken je website lekker snel en technisch volledig in orde. Zo is de basis altijd goed. Ook belangrijk voor je online vindbaarheid!
Professioneel design
Een goede website zorgt voor herkenbaarheid en je onderscheidt je van de concurrentie. Wij zorgen dat jouw website uniek is en er professioneel uitziet. Zo laat jij zien dat je een betrouwbare partner bent.
Gesprek met Amir Sannouni

Online kennismakingsgesprek

PLAN JE VRIJBLIJVEND GESPREK

Aan het einde van dit vrijblijvend gesprek heeft u een duidelijk beeld van de volgende stappen die u kunt nemen om uw bedrijf online consistente en betrouwbare resultaten te laten genereren met Funnels & Paid Advertising.

 

Zoek een gelegen tijd in de agenda van Amir om uw gesprek vandaag in te plannen en we kijken ernaar uit u binnenkort te spreken!

DIT GESPREK IS VOOR: